Azizie Photography - Wedding Photographer

Harimau Bintang

Harimau Bintang Yang Penyayang

Kagum aku bila tengok video kat bawah nih. Seekor harimau bintang membantu seekor anak monyet yang tak berdaya untuk panjat pokok bagi memastikan dia selamat dari menjadi makanan binatang-binatang pemangsa yang lain.

Read more...
 
Urbanzeg Resources

Web Development - Urbanzeg Resources

Urbanzeg.com merupakan website korporat yang telah dibuat oleh azizie.com untuk syarikat Urbanzeg Resources Sdn. Bhd. yang mana perniagaan utama syarikat ini tertumpu pada urusan telemarketing dan juga business consultancy.

Read more...
 
Kamera DSLR Terbaik 2010

Kamera DSLR Terbaik Tahun 2010

Semenjak harga kamera DSLR mengalami kejatuhan mendadak lalu menjadi semakin murah, ramai orang yang dulunya tak berkemampuan kini boleh memiliki kamera DSLR sendiri. Malah kita boleh lihat, memiliki kamera DSLR telah dijadikan satu trend terutamanya kepada remaja-remaja. Kalau tak gantung kamera ini kat leher memang tak sah. Paling cikai pun mesti ada baju yang ada gambar mende alah ni.

Read more...
   
Gengblogger 
register

Geng Blogger Masuk Surat Khabar Kosmo

Seperti yang dijanjikan, geng blogger dah masuk surat khabar kosmo. Aku ingat bila Joegrimjow cakap gathering geng blogger akan masuk surat khabar, dapat petak kecik je. Rupanya kosmo memang bermurah hati untuk kasi satu page besar. Nasib baik la gambar aku pun termasuk dalam group photo tu. Ada juga chance masuk surat khabar. Kosmo pun jadi. Haha.

Read more...
 
Tafsir Al-Quran

Khutbah Jumaat - Kedudukan Pembaca Al-Quran Di Sisi Allah

Khutbah Jumaat Jakim - 30 Julai 2010

Muslimin Yang di Rahmati Allah,
Di kesempatan berada pada hari Jumaat dan pada bulan Sya’ban yang mulia ini, saya berpesan kepada diri saya dan kepada sidang Jumaat sekalian marilah sama-sama kita meningkatkan ketakwaan kita kepada Allah SWT dengan bersungguh-sungguh melaksanakan segala perintah-Nya dan meninggalkan segala larangan-Nya.

Read more...
   

Page 3 of 14

You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com