Azizie Photography - Wedding Photographer

Twilight poster

Edward Cullen and Jacob Black True Colour

A poster for the next twilight movie reveals Edward Cullen and Jacob Black true selves. Girls out there, wake up from your dream!!! They said a picture can speak a thousand words. So, let the picture below do the talking. Hahahaha... (muke jahat)

Read more...
 
Koleksi Gambar Kucing

Koleksi Gambar Kucing Saya Yang Comel

Berikut merupakan sebahagian kecil koleksi gambar-gambar kucing saya yang comel, cute, lagi cantik. Sebenarnye, kalau nak kira jumlah kucing yang pernah aku dengan family aku bela dari dulu, ada lebih 20 kot.

Read more...
 
Jadual Piala Dunia 
2010 Waktu Malaysia

Jadual Piala Dunia 2010 Waktu Malaysia

Berikut merupakan jadual piala dunia 2010 untuk waktu Malaysia. Perlawanan pertama untuk piala dunia 2010 ni start pada 11 Jun yang menyaksikan South Africa melawan Mexico. Untuk jadual perlawanan negara-negara yang lain, boleh tengok sendiri lah yer jadual kat bawah.

Read more...
   

Post Kedua

Ini adalah pos kedua aku dalam blog nih. Aku takde mood nak tulis. Tapi sebab aku rase macam nak tulis je, jadi aku pun tulis. Best kan alasan aku. Actually, post kedua aku dalam blog nih bukan macam nih sepatutnye. Hari tu aku dah taip satu post yang panjang berjela, lepas tu, dan dan je laptop aku turn off dengan sendirinya. Lepas kejadian tersebut, mood aku untuk menulis dalam blog telah turun menjunam ke dalam gaung yang sungguh dalam. Tapi hari ini, aku gagahkan juga untuk menulis pos kedua aku walaupun ia agak mengarut dan tidak mengandungi sebarang informasi ilmiah yang boleh digunakan oleh mana-mana pihak untuk dijadikan rujukan ketika saat-saat genting. Sekian, terima kasih.
 
Projek Pistol Wanita Seluruh Dunia

Projek Pistol - Wanita Seluruh Dunia Lirik dan Chord

Dah lama sangat tak buat chord. Baru-baru nih tak ada masa nak main gitar sebab banyak benda yang mengganggu pemikiran. Tapi nasib baik masalah dah setel satu persatu. Jadi sekarang ni tengah dalam proses untuk menuju ke kehidupan yang baru. 

Read more...
   

Page 6 of 14

You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com