Azizie Photography - Wedding Photographer

Blog Tercantik 2011

Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011

Dengan ini, diumumkan yang aku pun nak  masuk contest Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 anjuran 2dayblogger.com. Walaupun secara jujur  aku rasa blog aku nih takde lah cantik mana kalau nak dibandingkan dengan blog-blog lain yang join contest ni, tapi aku tetap nak masuk jugak. Mana tau boleh dapat kemenangan tak disangka-sangka macam contest yang sebelum ni. Hehe.

Read more...
 
Wedding Photographer

Engagement Photo - Ayu dan Zakaria

Pada bulan Mac lalu, telah berlangsung majlis pertunangan gilang-gemilang untuk pasangan Zakaria dan Ayu di Ampang. Walaupun telah dua bulan berlalu, aku tetap berdegil untuk mengupload gambar-gambar pertunangan tersebut.

Read more...
 
Jadual SPM 2010

Jadual Peperiksaan SPM 2010

Peperiksaan SPM tahun 2010 dah makin dekat. Mesti ramai budak-budak tingkatan 5 dah mula tak sedap badan, rasa nervous, dan macam-macam lagi lah. Maklumlah, untuk budak-budak sekolah, SPM memang peperiksaan paling besar.

Read more...
   
Pesawat Mesti Mau Lirik dan Chord

Pesawat - Mesti Mau Lirik Dan Chord

Yeahhhh!!! Ini adalah lagu favourite aku untuk tahun ni. First time dengar masa tengok iklan twisties. Lagu macam best tapi tak expect rupanya lagu ini datangnya dari kumpulan pesawat dengan tajuk lagu mesti mau. Ingat setakat lagu tema iklan jer.

Read more...
 
Bukit Broga

Broga Hill - Mari Mendaki Bukit Broga

Broga Hill atau nama saintifiknya Bukit Broga yang lokasinya terletak di Semenyih memang terkenal dikalangan kawan-kawan aku di facebook. Tengok ramai sangat kawan-kawan aku yang dah pergi lepas tu upload gambar kejayaan mendaki ke puncak broga hill dekat facebook.

Read more...
   

Page 7 of 14

You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com