Azizie Photography - Wedding Photographer

Azizie Photography

Website Ini Sepatutnya Adalah Sebuah Photoblog

Tujuan utama aku buat website ini asalnya ialah untuk buat satu photoblog untuk aku share aku punya karya-karya photography yang takde la sehebat mana pun, saja-saja gatal nak share. Tapi melihat kepada keadaan sekarang nih, website ni dah jadi lebih ke arah chord guitar punya website.

Read more...
 
Imam Muda Astro 
Oasis

Imam Muda Astro Oasis - Rancangan Realiti Keislaman

Aku baru saja selesai menonton rancangan Imam Muda tadi. Rancangan dia agak menarik sampai mendorong aku untuk buat satu post untuk rancangan imam muda nih. Sedikit sinopsis, Imam muda merupakan satu rancangan realiti bertemakan islamik yang disajikan kepada penonton melalui saluran Astro Oasis.

Read more...
 
Monoloque dan Atilia - Kanda Dinda Lirik dan Chord

Monoloque dan Atilia - Kekanda Adinda Lirik dan Chord

Monoloque memang tak putus-putus lagi menghasilkan lagu  yang lain dari yang lain. Kali ni monoloque bergandingan pula dengan Atilia untuk lagu Kekanda Adinda yang merupakan OST untuk cerita 8 bulan. Lagu yang comel nih tengah top dekat carta radio sekarang. As expected from my favourite song writer and composer. Hehe.

Read more...
   
Hidup Seorang Blogger

Saya Menang Contest SEO Hidup Seorang Blogger

Saya, pemegang mohor besar raja-raja cina, dengan ini mengumumkan, saya telah menang Contest SEO Denaihati yang tajuknya HIDUP SEORANG BLOGGER. Muahaha. Atas permintaan abang Denaihati, saya akan buat review pasal contest SEO ini.

Read more...
 
Disagree Haley Lyric and Chord

Disagree - Haley Lirik Dan Chord

Aku sungguh pelik. Setelah menantikan sekian lama untuk orang buat lirik lagu Haley dari band Disagree, tapi masih tak ada orang yang buat. Lagu ni popular kot. Dah la album Disagree yang muatkan lagu nih menang Best Local English Album masa AIM 2010, tapi still tak ada orang yang nak sumbangkan lirik.

Read more...
   

Page 8 of 14

You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com