Azizie Photography - Wedding Photographer

HIDUP SEORANG BLOGGER

HIDUP SEORANG BLOGGER - Gathering GengBlogger Di Shah Alam

Ini adalah entri wajib kedua untuk contest SEO Denaihati, HIDUP SEORANG BLOGGER. Walaupun kedudukan aku mula-mula dulu top 10 dalam google, tapi kemudian turun ke kedudukan belas-belas, sekarang lagi teruk sampai puluh-puluh. Baru je ingat nak menang contest ni, tak ada harapan la nampaknya (T_T).

Read more...
 
Faizal Tahir 
Hanyut

Faizal Tahir - Hanyut Lirik

Lirik untuk lagu hanyut nyanyian Faizal Tahir dari album terbaru beliau, Adrenalin. Seperti biasa, Lagu yang disampaikan Faizal Tahir tak pernah membuatkan aku berasa bosan.


Read more...
 
Hidup Seorang Blogger

Hidup Seorang Blogger

Entry hidup seorang blogger ini sebenarnya adalah satu contest anjuran denaihati. Disebabkan hadiah yang diberi sangat lumayan dan jugak senang untuk masuk, maka aku dengan senang hatinya mendaftar kan diri walaupun tak pernah masuk apa-apa contest anjuran mana-mana blogger pun sebelum ni.

Read more...

   
Dakmie Dua Jiwa 
Lirik

Dakmie - Dua Jiwa Lirik Dan Chord

Satu lagi lirik dan chord dari lagu nyanyian dakmie yang bertajuk dua jiwa telah berjaya dihasilkan oleh ku. Lagu ni pun tak kurang sedap dari lagu Yang Terindah nyanyian dakmie. Tapi sebab lagu ni tak masuk dalam siri adamaya, so dia tak popular sangat. Style lagu Dua Jiwa ni pun lebih kurang sama dengan Yang Terindah.

Read more...
 
Hidup Seorang Blogger

SEO Contest - Hidup Seorang Blogger

Baru dapat tahu tentang satu contest SEO untuk blogger-blogger sekalian anjuran DenaiHati yang bertajuk Hidup Seorang Blogger. Tak sabar nak try skills SEO aku yang tak seberapa nih.  Dalam masa yang sama, boleh tengok cara orang lain apply teknik SEO diorang. Mesti ramai blogger otai yang akan join contest ni.

Read more...
   

Page 9 of 14

You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com