Azizie Photography - Wedding Photographer

Lirik Dakmie - Yang Terindah

Lirik Dan Chord Dakmie - Yang Terindah (OST Adamaya)

Adamaya (betul ke aku eja ek?), satu siri drama yang tengah hot sekarang ini sehingga kalau setiap kali berborak dengan gadis-gadis diluar sana, mesti perkataan adamaya akan terpacul keluar dari bibir monggel mereka. Mungkin disebabkan terdapat banyak babak-babak "soo suuwittt!!" dalam siri ini yang menyebabkan cerita ini mendapat sambutan menggalakkan dari seluruh pemudi-pemudi (pemudi sahaja) tanah air.

Read more...
 
Gathering Geng Blogger

Gathering Geng Blogger - Mari Memeriahkannya

Gathering Geng Blogger akan berlangsung esok bersamaan 10 July 2010 dengan temanyer "Unlocking The Secret Of Your Childhood Memories". Lokasi adalah Putrajaya Challenge Park (abaikan lokasi dekat poster diatas). Berikut merupakan tentatif program Gathering Geng Blogger tersebut.

Read more...
 
chord dan 
lirik aizat susun silang kata

Chord Dan Lirik Aizat - Susun Silang Kata

Ini merupakan chord dan lirik untuk lagu terbaru Aizat dengan tajuk Susun Silang Kata. Chord ni dah dibuat lama dulu tapi tak berkesempatan untuk post :)

Read more...
   
Artikel Motivasi

Artikel Motivasi - Tips Motivasi Diri

Untuk berjaya dalam hidup, motivasi diri boleh dikatakan suatu keperluan. Kita mesti tahu bagaimana untuk memotivasikan diri kita. Kita juga perlu mempunyai semangat yang tinggi walau dalam keadaan seteruk mana pun. Sesiapa yang kehilangan semangat ketika melalui situasi yang sukar akan berdepan dengan kekalahan walaupun perjalanannya belum pun berakhir.

Read more...

 
Lirik Dan Chord Kayant dan Intan - Bulan

Lirik Dan Chord Kayant & Intan Nor Saina - Bulan

Lagu Bulan dari Kayant dan Intan Nor Saina merupakan OST untuk filem Hooperz jugak seperti post yang lalu. Sedikit sipnopsis movie ini (walaupun tak pernah tengok pun), membariskan pelakon2 yang terdiri dari gadis-gadis comel (Angkatan Gadis Comel, AGC) seperti juliana evans, ..., ... dan errr... kawan2 juliana evans.

Read more...
   

Page 10 of 14

You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com