What's New Here

 

Wedding Photographer

Contact me to be the photographer at your wedding. Early booking is advis...

 

Outdoor Photoshoot

Be the model for my outdoor photoshoot. ...

 

Event Photography

Whether it's a corporate event or just a birthday party, do not hesitate to...

Azizie Photography - Wedding Photographer

Disagree Haley Lyric and Chord

Disagree - Haley Lirik Dan Chord

Aku sungguh pelik. Setelah menantikan sekian lama untuk orang buat lirik lagu Haley dari band Disagree, tapi masih tak ada orang yang buat. Lagu ni popular kot. Dah la album Disagree yang muatkan lagu nih menang Best Local English Album masa AIM 2010, tapi still tak ada orang yang nak sumbangkan lirik.

Read more...
   
Hidup Seorang Blogger

SEO Contest - Hidup Seorang Blogger

Baru dapat tahu tentang satu contest SEO untuk blogger-blogger sekalian anjuran DenaiHati yang bertajuk Hidup Seorang Blogger. Tak sabar nak try skills SEO aku yang tak seberapa nih.  Dalam masa yang sama, boleh tengok cara orang lain apply teknik SEO diorang. Mesti ramai blogger otai yang akan join contest ni.

Read more...
   
Juara Imam Muda 2010

Juara Imam Muda Musim Pertama - Asyraf

Akhirnya seperti yang disangka-sangka oleh aku selama ini, Imam Muda Asyraf telah menjadi juara untuk rancangan Imam Muda Astro Oasis musim pertama. Bagi aku, dia memang layak menang. Tapi itu tak bermakna imam muda Hizbur tak hebat. Cuma mungkin tidak menyerlah daripada Asyraf. Lagipun masing-masing ada gaya dan personaliti tersendiri.

Read more...

   
Tafsir Al-Quran

Khutbah Jumaat - Kedudukan Pembaca Al-Quran Di Sisi Allah

Khutbah Jumaat Jakim - 30 Julai 2010

Muslimin Yang di Rahmati Allah,
Di kesempatan berada pada hari Jumaat dan pada bulan Sya’ban yang mulia ini, saya berpesan kepada diri saya dan kepada sidang Jumaat sekalian marilah sama-sama kita meningkatkan ketakwaan kita kepada Allah SWT dengan bersungguh-sungguh melaksanakan segala perintah-Nya dan meninggalkan segala larangan-Nya.

Read more...
   

Page 4 of 17


Photo Gallery

Photo Gallery

Click Here For My Photo Gallery

Hot Album

Sample image  Portrait
Sample image  Landscape
Sample image  Nature
Sample image  Abstract
Sample image  Black & White
You are here: