What's New Here

 

Wedding Photographer

Contact me to be the photographer at your wedding. Early booking is advis...

 

Outdoor Photoshoot

Be the model for my outdoor photoshoot. ...

 

Event Photography

Whether it's a corporate event or just a birthday party, do not hesitate to...

Azizie Photography - Wedding Photographer

Puasa Ramadhan 2010

Tarikh Puasa Ramadan Dan Hari Raya Puasa 2010

Tarikh puasa ramadan untuk tahun 2010 kalau mengikut kiraan falak adalah jatuh pada 11 Ogos 2010 (Rabu)  dan tarikh untuk Hari Raya Puasa pula jatuh pada 10 September 2010 (Jumaat). Dah dekat sangat dah kita dengan bulan ramadan. Segala persediaan boleh mula dilakukan samaada dari aspek fizikal ataupun mental. Jangan ingat persediaan buat baju raya jer.

Read more...
   
Permainan Uji Minda

Uji Minda Anda

Di sini ada 4 video menarik untuk uji minda anda. Cuba tonton dan buat seperti yang diarahkan dengan jujur. Jangan tipu-tipu, nanti tak jadi. Hasilnya agak menakjubkan. Terkagum aku sekejap.

Read more...
   
Gengblogger 
register

Geng Blogger Masuk Surat Khabar Kosmo

Seperti yang dijanjikan, geng blogger dah masuk surat khabar kosmo. Aku ingat bila Joegrimjow cakap gathering geng blogger akan masuk surat khabar, dapat petak kecik je. Rupanya kosmo memang bermurah hati untuk kasi satu page besar. Nasib baik la gambar aku pun termasuk dalam group photo tu. Ada juga chance masuk surat khabar. Kosmo pun jadi. Haha.

Read more...
   

Gambar Gathering GengBlogger 2010

Tanggal 10 Julai telah berlangsung aktiviti Gathering GengBlogger 2010 di Putrajaya Challenge Park. Lebih dari 50 blogger yang hadir (ramai jugak) untuk berkenal-kenalan dengan lebih dekat antara satu sama lain. Terima kasih kepada projek direktor yakni JoeGrimjow kerana berjaya melaksanakan aktiviti ini tanpa banyak masalah.

Read more...
   

Page 5 of 17


Photo Gallery

Photo Gallery

Click Here For My Photo Gallery

Hot Album

Sample image  Portrait
Sample image  Landscape
Sample image  Nature
Sample image  Abstract
Sample image  Black & White
You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com