What's New Here

 

Wedding Photographer

Contact me to be the photographer at your wedding. Early booking is advis...

 

Outdoor Photoshoot

Be the model for my outdoor photoshoot. ...

 

Event Photography

Whether it's a corporate event or just a birthday party, do not hesitate to...

Azizie Photography - Wedding Photographer

Dakmie Dua Jiwa 
Lirik

Dakmie - Dua Jiwa Lirik Dan Chord

Satu lagi lirik dan chord dari lagu nyanyian dakmie yang bertajuk dua jiwa telah berjaya dihasilkan oleh ku. Lagu ni pun tak kurang sedap dari lagu Yang Terindah nyanyian dakmie. Tapi sebab lagu ni tak masuk dalam siri adamaya, so dia tak popular sangat. Style lagu Dua Jiwa ni pun lebih kurang sama dengan Yang Terindah.

Read more...
   
Jadual Piala Dunia 
2010 Waktu Malaysia

Jadual Piala Dunia 2010 Waktu Malaysia

Berikut merupakan jadual piala dunia 2010 untuk waktu Malaysia. Perlawanan pertama untuk piala dunia 2010 ni start pada 11 Jun yang menyaksikan South Africa melawan Mexico. Untuk jadual perlawanan negara-negara yang lain, boleh tengok sendiri lah yer jadual kat bawah.

Read more...
   
Tafsir Quran PerKata

Tafsir Quran PerKata - Terjemahan Ayat Al-Quran Bahasa Melayu

Tafsir Quran PerKata merupakan sebuah tafsir Quran melayu  yang memaparkan bukan sekadar terjemahan ayat Al Quran sahaja, tetapi juga mempersembahkan tafsiran bagi setiap patah perkataan Al-Quran. Ini kerana pada dasarnya, tafsir tidak sama dengan terjemahan. Terjemahan hanya memindahkan bahasa sesuatu perkataan.

Read more...
   
Jual Keris

Jual Keris Murah - Menjual Keris Gelanggang Berkualiti

Kepada sesiapa yang mahu membeli keris dengan harga murah dan berpatutan untuk kegunaan latihan, boleh lah menghubungi saya. Keris yang saya jual dikenali dengan nama keris gelanggang kerana biasanya digunakan untuk kegunaan latihan di gelanggang-gelanggang silat.

Read more...
   

Page 8 of 17


Photo Gallery

Photo Gallery

Click Here For My Photo Gallery

Hot Album

Sample image  Portrait
Sample image  Landscape
Sample image  Nature
Sample image  Abstract
Sample image  Black & White
You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com