What's New Here

 

Wedding Photographer

Contact me to be the photographer at your wedding. Early booking is advis...

 

Outdoor Photoshoot

Be the model for my outdoor photoshoot. ...

 

Event Photography

Whether it's a corporate event or just a birthday party, do not hesitate to...

Azizie Photography - Wedding Photographer

Bukit Broga

Broga Hill - Mari Mendaki Bukit Broga

Broga Hill atau nama saintifiknya Bukit Broga yang lokasinya terletak di Semenyih memang terkenal dikalangan kawan-kawan aku di facebook. Tengok ramai sangat kawan-kawan aku yang dah pergi lepas tu upload gambar kejayaan mendaki ke puncak broga hill dekat facebook.

Read more...
   
Jang Geun Suk - My Precious Lyrics

Jang Geun Suk - My Precious Lyrics and Chord

Oh no!!! Macam mana aku boleh buat chord untuk lagu korea pulak nih? Memang diluar dugaan sungguh. Tapi sebab lagu dia aku suka dengar, so aku maafkan diri aku sendiri.

Read more...
   
Projek Pistol Wanita Seluruh Dunia

Projek Pistol - Wanita Seluruh Dunia Lirik dan Chord

Dah lama sangat tak buat chord. Baru-baru nih tak ada masa nak main gitar sebab banyak benda yang mengganggu pemikiran. Tapi nasib baik masalah dah setel satu persatu. Jadi sekarang ni tengah dalam proses untuk menuju ke kehidupan yang baru. 

Read more...
   
Pesawat Mesti Mau Lirik dan Chord

Pesawat - Mesti Mau Lirik Dan Chord

Yeahhhh!!! Ini adalah lagu favourite aku untuk tahun ni. First time dengar masa tengok iklan twisties. Lagu macam best tapi tak expect rupanya lagu ini datangnya dari kumpulan pesawat dengan tajuk lagu mesti mau. Ingat setakat lagu tema iklan jer.

Read more...
   

Page 2 of 17


Photo Gallery

Photo Gallery

Click Here For My Photo Gallery

Hot Album

Sample image  Portrait
Sample image  Landscape
Sample image  Nature
Sample image  Abstract
Sample image  Black & White
You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com