What's New Here

 

Wedding Photographer

Contact me to be the photographer at your wedding. Early booking is advis...

 

Outdoor Photoshoot

Be the model for my outdoor photoshoot. ...

 

Event Photography

Whether it's a corporate event or just a birthday party, do not hesitate to...

Azizie Photography - Wedding Photographer

Azizie Photography

Website Ini Sepatutnya Adalah Sebuah Photoblog

Tujuan utama aku buat website ini asalnya ialah untuk buat satu photoblog untuk aku share aku punya karya-karya photography yang takde la sehebat mana pun, saja-saja gatal nak share. Tapi melihat kepada keadaan sekarang nih, website ni dah jadi lebih ke arah chord guitar punya website.

Read more...
   
Electronic Engineer

World Without Engineer

What will happen to the world if we don't have engineer?


Read more...
   
Lirik Dakmie - Yang Terindah

Lirik Dan Chord Dakmie - Yang Terindah (OST Adamaya)

Adamaya (betul ke aku eja ek?), satu siri drama yang tengah hot sekarang ini sehingga kalau setiap kali berborak dengan gadis-gadis diluar sana, mesti perkataan adamaya akan terpacul keluar dari bibir monggel mereka. Mungkin disebabkan terdapat banyak babak-babak "soo suuwittt!!" dalam siri ini yang menyebabkan cerita ini mendapat sambutan menggalakkan dari seluruh pemudi-pemudi (pemudi sahaja) tanah air.

Read more...
   
Lirik Dan Chord Kayant dan Intan - Bulan

Lirik Dan Chord Kayant & Intan Nor Saina - Bulan

Lagu Bulan dari Kayant dan Intan Nor Saina merupakan OST untuk filem Hooperz jugak seperti post yang lalu. Sedikit sipnopsis movie ini (walaupun tak pernah tengok pun), membariskan pelakon2 yang terdiri dari gadis-gadis comel (Angkatan Gadis Comel, AGC) seperti juliana evans, ..., ... dan errr... kawan2 juliana evans.

Read more...
   

Page 11 of 17


Photo Gallery

Photo Gallery

Click Here For My Photo Gallery

Hot Album

Sample image  Portrait
Sample image  Landscape
Sample image  Nature
Sample image  Abstract
Sample image  Black & White
You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com