What's New Here

 

Wedding Photographer

Contact me to be the photographer at your wedding. Early booking is advis...

 

Outdoor Photoshoot

Be the model for my outdoor photoshoot. ...

 

Event Photography

Whether it's a corporate event or just a birthday party, do not hesitate to...

Azizie Photography - Wedding Photographer

AJL 24 Freemason

Kontroversi Anugerah Juara Lagu 24 (AJL 24) Dipengaruhi Unsur Freemason

Anugerah Juara Lagu 24 (AJL 24) baru-baru ini dipenuhi dengan unsur Freemason? Persoalan itu kami tinggalkan kepada anda untuk menjawabnya selepas membaca dan meneliti gambar-gambar di artikel ini. Mungkin ramai antara kita tidak tahu dan perasan unsur-unsur ini diselitkan sekali pada acara itu. Subliminal Message, ya ini menunjukkan kepada kita bahawa kita tidak lari daripada pengaruh Dajal ini.

Read more...
   
Faizal Tahir - Selamat Malam

Lirik dan Chord Faizal Tahir - Selamat Malam

Hari ini dalam sejarah. Aku dah post kat blog buat kali ke 3 dalam masa seminggu. Ini merupakan pencapaian yang sangat mengagumkan sebab biasanya blog ini akan diupdate 2 bulan sekali. Adakah ini kesan sampingan akibat aktiviti pengangguran dirumah yang sangat bosan disebabkan astro tak ada sajian yang menarik masuk tahun 2010 nih?

Read more...
   
Twilight poster

Edward Cullen and Jacob Black True Colour

A poster for the next twilight movie reveals Edward Cullen and Jacob Black true selves. Girls out there, wake up from your dream!!! They said a picture can speak a thousand words. So, let the picture below do the talking. Hahahaha... (muke jahat)

Read more...
   
Akim AF Bengang

Lirik dan Chord Akim AF7 - Bengang

Post pertama aku buat tahun 2010. Rasa macam dah bertahun tak update blog. Sebab kalau takde lagu baru yang bleh buat chord aku memang malas nak update. Tapi lepas nih, aku akan kembangkan lagi scope blog nih dengan masukkan topik-topik lain selain chord gitar. hehehe..

Read more...
   

Page 14 of 17


Photo Gallery

Photo Gallery

Click Here For My Photo Gallery

Hot Album

Sample image  Portrait
Sample image  Landscape
Sample image  Nature
Sample image  Abstract
Sample image  Black & White
You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com