Isu Semasa

Juara Imam Muda Musim Pertama - Asyraf

Akhirnya seperti yang disangka-sangka oleh aku selama ini, Imam Muda Asyraf telah menjadi juara untuk rancangan Imam Muda Astro Oasis musim pertama. Bagi aku, dia memang layak menang. Tapi itu tak bermakna imam muda Hizbur tak hebat. Cuma mungkin tidak menyerlah daripada Asyraf. Lagipun masing-masing ada gaya dan personaliti tersendiri.

Juara Imam Muda 2010

Read more...
 

Geng Blogger Masuk Surat Khabar Kosmo

Seperti yang dijanjikan, geng blogger dah masuk surat khabar kosmo. Aku ingat bila Joegrimjow cakap gathering geng blogger akan masuk surat khabar, dapat petak kecik je. Rupanya kosmo memang bermurah hati untuk kasi satu page besar. Nasib baik la gambar aku pun termasuk dalam group photo tu. Ada juga chance masuk surat khabar. Kosmo pun jadi. Haha.

Gengblogger 
register

Read more...
 

Gambar Gathering GengBlogger 2010

Tanggal 10 Julai telah berlangsung aktiviti Gathering GengBlogger 2010 di Putrajaya Challenge Park. Lebih dari 50 blogger yang hadir (ramai jugak) untuk berkenal-kenalan dengan lebih dekat antara satu sama lain. Terima kasih kepada projek direktor yakni JoeGrimjow kerana berjaya melaksanakan aktiviti ini tanpa banyak masalah.

Read more...
 

Jadual Peperiksaan SPM 2010

Peperiksaan SPM tahun 2010 dah makin dekat. Mesti ramai budak-budak tingkatan 5 dah mula tak sedap badan, rasa nervous, dan macam-macam lagi lah. Maklumlah, untuk budak-budak sekolah, SPM memang peperiksaan paling besar.

Jadual SPM 2010

Read more...
 

Jadual Piala Dunia 2010 Waktu Malaysia

Berikut merupakan jadual piala dunia 2010 untuk waktu Malaysia. Perlawanan pertama untuk piala dunia 2010 ni start pada 11 Jun yang menyaksikan South Africa melawan Mexico. Untuk jadual perlawanan negara-negara yang lain, boleh tengok sendiri lah yer jadual kat bawah.

Jadual Piala Dunia 
2010 Waktu Malaysia

Read more...
 

Imam Muda Astro Oasis - Rancangan Realiti Keislaman

Imam Muda Astro 
Oasis

Aku baru saja selesai menonton rancangan Imam Muda tadi. Rancangan dia agak menarik sampai mendorong aku untuk buat satu post untuk rancangan imam muda nih. Sedikit sinopsis, Imam muda merupakan satu rancangan realiti bertemakan islamik yang disajikan kepada penonton melalui saluran Astro Oasis.

Read more...
 
You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com