Lirik dan Chord Akim AF7 - Bengang

Akim AF BengangPost pertama aku buat tahun 2010. Rasa macam dah bertahun tak update blog. Sebab kalau takde lagu baru yang bleh buat chord aku memang malas nak update. Tapi lepas nih, aku akan kembangkan lagi scope blog nih dengan masukkan topik-topik lain selain chord gitar. hehehe..

Lagu kali nih nyanyian Akim AF4 dengan tajuk lagu bengang. Aku bukan peminat AF (anti-AF kot),  tapi tengok AJL kali nih banyak penyertaan dari dak2 AF membuatkan aku agak terkesima sekejap. Walaupun penyampaian lagu diorang takde la power mana (kalau faizal tahir nanyi lagu nih mesti superb) tapi untuk new comer, it's something that can be proud of. Banyak lagi masa nak improve kot.  

Dim lights Embed Embed this video on your site

Artist - Akim AF4
Song - Bengang
Chord Author - Pakker      

  G
Aku bosan dengan cintamu
      D
Aku rasa buang masa
        C                 D
Kau selalu mendustakan cintaku
      G
Aku fikir kau tak searus
        D
Lebih baik ku beralih
        C                  D
Biarkan diriku terus bersendiri

          C           
Ku tak fikir engkau setia
         D
Walau jasad dan juga nyawa
         C                D
Sebagai tanda cintamu padaku katamu


Chorus:
G                   D
Tak mungkin ku percaya
     C          
Kata-kata yang penuh dusta
D
Hanyalah bibir berkata
G           D
Yang memilukan
     C      
Menambah bengang rasa hampa
  D
Kerunsingan diriku terasa

         G
Cukup berkali kau berkata
         D
Jangan diulang lagi dusta
           C                    D
Jangan kau pujuk hati yang terluka
            G
tak mungkin akan ku kembali
        D
Jika janji sekadar mimpi
            C                    D
Tak mungkin ku sama dirimu yang sering berdusta

(ulang chorus)

C
Letih hatiku diserang pilu
D
Letih hatiku teringat janjimu
G       D   Em
ooooohh caramu
Am               
akan ku teruskan hidupku
C   D    G
ooh tanpamu   oooh

(ulang chorus)



 
You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com