Disagree - Haley Lirik Dan Chord

Disagree Haley Lyric and Chord

Aku sungguh pelik. Setelah menantikan sekian lama untuk orang buat lirik lagu Haley dari band Disagree, tapi masih tak ada orang yang buat. Lagu ni popular kot. Dah la album Disagree yang muatkan lagu nih menang Best Local English Album masa AIM 2010, tapi still tak ada orang yang nak sumbangkan lirik.

Dim lights Embed Embed this video on your site

Nasib baik la aku baik hati, so aku pun buat la lirik lagu Haley ni sekali dengan chord dia sekali. Hoho.

p/s: Lagu yang aku mula-mula sekali main dengan gitar adalah lagu Crumbs juga dari band Disagree. Sampai sekarang aku suka dengar lagu tu. Evergreen.


Artist - Disagree
Lagu - Haley
Chord Author - Azizie

E          G#m
from me to you
E          G#m
there's nothing we can do
A          G#m
for all things set and done
A          G#m
for all things that i want
A          G#m
nothing's gonna change my mind
F#m                    
nothing's gonna change i'm into you


E                G#m
only want to have you round my world
F#m              A
only want to, haley i'm into you
E                G#m
baby won't you stay with me
F#m              A
oh i'm into you haley
A
i meant to live with you


E                G#m
youuuuuu haley
F#m              A
youuuuuu you're my girl
E                G#m
youuuuuu i want you in my arms
F#m              A
youuuuuu you're my girl



 
You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com