Lirik dan Chord Faizal Tahir - Selamat Malam

Faizal Tahir - Selamat MalamHari ini dalam sejarah. Aku dah post kat blog buat kali ke 3 dalam masa seminggu. Ini merupakan pencapaian yang sangat mengagumkan sebab biasanya blog ini akan diupdate 2 bulan sekali. Adakah ini kesan sampingan akibat aktiviti pengangguran dirumah yang sangat bosan disebabkan astro tak ada sajian yang menarik masuk tahun 2010 nih?

Lirik dan Chord lagu Faizal Tahir - Selamat Malam nih aku dah buat last week. Tapi sebab tiba-tiba internet rumah aku buat hal, modem punya adapter terbakar so tak dapat la nak upload. Tapi tadi aku dah beli modem yang baru. Kalau tidak, memang rasa takde life duduk kat rumah nih tanpa internet

Dim lights Embed Embed this video on your site


Artist - Faizal Tahir
Song - Selamat Malam
Chord Author - Pakker


C            Bb
Biarkan berlalu
      F        C
Semua kepedihanmu
     C       Bb
Lelapkan matamu
F          C
Biarkan mimpi membawamu
C
Ke mana kau mahu

C         Bb
Selamat malam
     F         C
Tidurlah sayangku
C           Bb
Siang kan tiba bercahaya
     F             C  
Bermula baru semua untukmu

C            Bb
Biarkan berlabuh
   F            C
tirai kisah semalam
       C               Bb
Yang indah itu ada padamu
F             C
Dengan setiap impian dan harapan
F         Gm
Selamat malam
     Bb         F
Tidurlah sayangku
F          Gm
Siangkan tiba bercahaya
     Bb            F
Bermula baru semua untukmu


D                           A
Kan ku menjadi arjuna dalam mimpi-mimpimu
C                                       G
Kan ku panah tepat ke jiwamu atas nama cintaku
D                               A
Pari-pari ku utus bawa kau ke sini lagi
C                              G
Terhapus semua air mata dengan senyuman

F
Woooo...
Gm           
Selamat malam sayang
Bb
Selamat malam kasih
F
Selamat malam sayang

F
Woooo...
Gm
Selamat malam sayang
Bb
Selamat malam kasih
F
Selamat malam sayang

F      Gm
Woooooooooo...
     Bb        F
Tidurlah sayangku
F          Gm
Siangkan tiba bercahaya
     Bb               F
Bermula baru semua untukmu

F         Gm
Selamat malam
      Bb       F
Tidurlah sayangku



 
You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com