Lirik Dan Chord Kayant & Intan Nor Saina - Bulan

Lirik Dan Chord Kayant dan Intan - BulanLagu Bulan dari Kayant dan Intan Nor Saina merupakan OST untuk filem Hooperz jugak seperti post yang lalu. Sedikit sipnopsis movie ini (walaupun tak pernah tengok pun), membariskan pelakon2 yang terdiri dari gadis-gadis comel (Angkatan Gadis Comel, AGC) seperti juliana evans, ..., ... dan errr... kawan2 juliana evans.


Seperti filem-filem remaja melayu yang lain (gol dan gincu, kasut bola dan gel rambut), cerita begini memaparkan jalan cerita yang banyak melibatkan pelbagai konflik seperti konflik percintaan, persahabatan, konflik dalaman, politik dan bermacam2 lagilah konflik remaja. Standard la remaja, semua pun nak konflik. Kalau takde konflik tak indie lah. Tapi secara jujurnya, jalan cerita tak beberapa nak penting dalam menentukan kejayaan sesebuah movie , kerana penglibatan gadis-gadis comel sahaja boleh menjadi faktor utama yang memaksa pemuda-pemuda mendownload movie ini dan share dengan kawan2 yang lain (download sudah).

Dim lights Embed Embed this video on your site

Artist - Kayant & Intan Nor Saina
Lagu - Bulan
Chord Author - Azizie


C                   Em
Kau, kau bagaikan mimpi
Am            G
Hadir di malamku menemani aku

C                     Em
Oh kau, kau bagaikan bintang
Am             G
Bagaikan bulan di gelap malamku

C                      Em
Bulan kembalikan seri malamku
Am                  G
Kembalikan kerinduanku tunjukkan senyummu

C                        Em
Bintang kau suluhi jalan hidupku
Am                 G
Kau jangan hilangkan aku dari matamu



 
You are here:

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com