Pesawat - Mesti Mau Lirik Dan Chord

Yeahhhh!!! Ini adalah lagu favourite aku untuk tahun ni. First time dengar masa tengok iklan twisties. Lagu macam best tapi tak expect rupanya lagu ini datangnya dari kumpulan pesawat dengan tajuk lagu mesti mau. Ingat setakat lagu tema iklan jer.

Pesawat Mesti Mau Lirik dan Chord

Aku pun mula-mula dah pakai lagu iklan twisties yang pendek tu buat chord sebab best sangat. Nasib baik terjumpa lagu sebenar nyanyian band pesawat ni dekat internet. Lagu mesti mau ini ada elemen-elemen yang memberi semangat. Masa aku strum pun dapat rasa mood sangat ceria sampai boleh jadi orang gila. hahaha. Apa lagi, mari strum lagu pesawat - hanya kamu siap dengan lirik dan chord ni.

p/s: siapa ada guitar yang bagus sila-silalah derma pada aku yang guna guitar cap ayam nih (T_T)


Dim lights Embed Embed this video on your site

Ini pulak iklan twisties yang guna lagu ni. Sempoi sangat animation. Pesawat Mesti Mau

Dim lights Embed Embed this video on your site

Artist - Pesawat
Lagu - Mesti Mau
Chord Author - Azizie

C   G

C         F           G
Yang ku mahu hanyalah kamu
Am
Bersamamu selalu

C   F   G   Am  2x

C         F           G    
Walau jauh kau menjelajah alam semesta
Am
Ku tahu jawapannya
C         F           G
Walau apa jua rintangan yang melanda
Am
Kita sudah siap sedia

C         F           G
Luahkanlah isi hatimu
Am
Agar kita bersama
C         F           G
Kuatkanlah pendirian
G
Bila kita hadapi dunia

C         F           G
Yang ku mahu hanyalah kamu
Am             C   F   G   Am
Bersamamu selalu whoa oh
C         F           G
Jauh jelajah kau kelana
Am           C   F   G   Am
Kita kan tetap bersama

C         F           G
Bila lidah hakimi ketika berbicara
Am
Engkau tak perlu gusar
C         F           G
Ku kenali warna hatimu yang sebenar
Am
Tak usah pura-pura

C         F           G
Cekalkanlah isi hatimu
Am
Hadapi dugaanNya
C         F           G
Kuatkanlah pendirian
G
Agar dunia milik kita bersama

C         F           G
Yang ku mahu hanyalah kamu
Am             C   F   G   Am
Bersamamu selalu whoa oh
C         F           G
Jauh jelajah kau kelana
Am           C   F   G   Am
Kita kan tetap bersama

C   F   G   Am  2x

C  C  C  C

C         C         C
Yang ku mahu hanyalah kamu
C         C         C
Bersamamu selalu whoa oh

C         C         C
Yang ku mahu hanyalah kamu
C             
Bersamamu selalu
C   F   G   Am
Whoa oh whoa oh whoa oh

C         F           G
Yang ku mahu hanyalah kamu
Am
Bersamamu selalu
C   F   G   Am
Whoa oh whoa oh whoa oh
C         F           G
Jauh jelajah kau kelana
Am              C   F   G   Am
Kita kan tetap bersama
C
Bersama mesti mau



 
You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com