Lirik dan Kord Yasin - Nur Kasih

Nur Amina Nur KasihAkhirnya, dapat jugak aku tengok cerita Nur Kasih episod 18. Sebelum ni sibuk sangat dengan Final Year Project dan assignment. Tapi tadi baru lepas present FYP jadi malam ini agak free untuk membuat benda-benda yang boleh membuang masa.

Cuma episod kali ini agak dramatik sikit dan membuatkan aku tergerak untuk menyumbang sesuatu. Dalam episod nih, si Sarah tu perasan yang ayah dia nak kahwinkan dia dengan si Aidil. Memang tak lah kan, Aidil dapat Ayu Raudhah kot  takkan nak lepaskan. Gilo apo. Tapi agak kesian bila tengok si Sarah ni perasaan sangat sampai buang tabiat. Tu la, awat hang tak pi cek bebetul dulu. Kan dah kecewa. Apa-apapun Sarah, I hope u will able to face all the challenges after this. This guitar chord is made specially for you.

Nur Kasih


Dim lights Embed Embed this video on your site


Artist - Yasin
Song   - Nur Kasih
Chord Author - Pakker
 

       Cm
Lewat ini ku rasakan
       Bb
Kasih kian ku dambakan
        G#
Resah hati yang ku pendam
        Cm
Pada takdir dan harapan


         Cm
Detik waktu dan suratan
        Bb
Siapa tahu ketentuan
        G#
Ku mencari cahayanya
         Cm
Dalam bayang kegelapan


Cm  Bb  G#
Nur kasih
Cm  Bb  G#
Nur kasih


        Cm
Nasib hidup dan pilihan
       Bb
Lain hukum setiap insan
         G#
Mengharapkan perjalanan
        Cm
Dalam maya kesamaran


Cm  Bb  G#
Nur kasih
Cm  Bb  G#
Nur kasih


Bb            G#
Aku kembali kerana masih
     Bb           
Mencari yang hakiki
  G#
Sinar pasti
Gm              Fm
Janji suci yang abadi


Cm  Bb  G#
Ooo kasih
Cm  Bb  G#
Nur kasih
Cm  Bb  G#
Oh nur kasih
Cm  Bb  G#
Nur kasih


Bb            G#
Aku kembali kerana masih
     Bb           
Mencari yang hakiki
  G#
Sinar pasti
Gm              Fm
Janji suci yang abadi


Cm  Bb  G#
Nur nur ya nur kasih
Cm  Bb  G#
Nur ya nur kasih
Cm  Bb  G#
Nur nur kasih
Cm  Bb  G#
Nur kasih



 
You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com