Uji Minda Anda

Permainan Uji Minda

Di sini ada 4 video menarik untuk uji minda anda. Cuba tonton dan buat seperti yang diarahkan dengan jujur. Jangan tipu-tipu, nanti tak jadi. Hasilnya agak menakjubkan. Terkagum aku sekejap.


Dim lights Embed Embed this video on your site

Dim lights Embed Embed this video on your site

Dim lights Embed Embed this video on your site

Dim lights Embed Embed this video on your site

Macamana, dah try semua video uji minda kat atas? Menarik bukan? Lepas aku buat semua permainan uji minda kat atas tu, aku pun buat la sikit research kat internet pasal benda ni. Sebenarnya, diorang dah buat ujian kat orang ramai dengan soalan yang sama. Dan berdasarkan statistik itulah diorang boleh come up dengan jawapan masa bahagian akhir video.

Cuma agak kagum tentang macamana kebanyakan orang akan terfikir benda yang sama terutamanya video yang first tu. 98% akan jawab red hammer, cuma 2% yang akan jawab benda lain. Diorang ni samaada mempunyai minda yang kreatif ataupun minda tak normal. Masih banyak lagi rahsia tentang otak yang kita tak tahu. The most complex organ in our body.



 
You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com