Photography

Kamera Digital Terbaik 2010

Kelebihan ketara yang terpadat pada kamera digital compact berbanding kamera SLR ialah saiznya yang kecil dan mudah dibawa. Harganya yang jauh lebih murah dari kamera SLR membuatkan orang lebih cenderung untuk memilih kamera digital compact.

Kamera Digital

Read more...
 

Kamera DSLR Terbaik Tahun 2010

Semenjak harga kamera DSLR mengalami kejatuhan mendadak lalu menjadi semakin murah, ramai orang yang dulunya tak berkemampuan kini boleh memiliki kamera DSLR sendiri. Malah kita boleh lihat, memiliki kamera DSLR telah dijadikan satu trend terutamanya kepada remaja-remaja. Kalau tak gantung kamera ini kat leher memang tak sah. Paling cikai pun mesti ada baju yang ada gambar mende alah ni.

Kamera DSLR Terbaik 2010

Read more...
 

Kids Pictures - Kids Photography

Berikut merupakan hasil kerja photography daku dalam area kids photography. Kesemua gambar diambil ketika jalan-jalan cari makan tanpa arah tujuan.Boleh juga masuk dalam area street photography sebab semua kids pictures ni diambil di street.

Read more...
 

Koleksi Gambar Kucing Saya Yang Comel

Berikut merupakan sebahagian kecil koleksi gambar-gambar kucing saya yang comel, cute, lagi cantik. Sebenarnye, kalau nak kira jumlah kucing yang pernah aku dengan family aku bela dari dulu, ada lebih 20 kot.

Read more...
 

Engagement Photo - Ayu dan Zakaria

Pada bulan Mac lalu, telah berlangsung majlis pertunangan gilang-gemilang untuk pasangan Zakaria dan Ayu di Ampang. Walaupun telah dua bulan berlalu, aku tetap berdegil untuk mengupload gambar-gambar pertunangan tersebut.

Read more...
 

Website Ini Sepatutnya Adalah Sebuah Photoblog

Tujuan utama aku buat website ini asalnya ialah untuk buat satu photoblog untuk aku share aku punya karya-karya photography yang takde la sehebat mana pun, saja-saja gatal nak share. Tapi melihat kepada keadaan sekarang nih, website ni dah jadi lebih ke arah chord guitar punya website.

Read more...
 
You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com