Website Ini Sepatutnya Adalah Sebuah Photoblog

Tujuan utama aku buat website ini asalnya ialah untuk buat satu photoblog untuk aku share aku punya karya-karya photography yang takde la sehebat mana pun, saja-saja gatal nak share. Tapi melihat kepada keadaan sekarang nih, website ni dah jadi lebih ke arah chord guitar punya website.

Gallery yang dulu aku letak pun dah aku off kan atas sebab-sebab tertentu. Tapi, baru-baru ni aku telah mendapat satu semangat baru untuk meng"up"kan balik gallery dan memandu balik arah tuju blog ini kehaluan yang asalnya iaitu photoblog. Post ini merupakan salah satu titik permulaan anjakan paradigma yang menandakan usaha aku kearah itu. Sebagai pendahuluan ke atas usaha yang murni ini, aku share satu gambar yang aku ambil secara random dalam My Documents untuk post kali ni.

Azizie Photography




 
You are here:

Photography Services

  • Wedding
  • Portrait
  • Event

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com