SEO Contest - Hidup Seorang Blogger

Baru dapat tahu tentang satu contest SEO untuk blogger-blogger sekalian anjuran DenaiHati yang bertajuk Hidup Seorang Blogger. Tak sabar nak try skills SEO aku yang tak seberapa nih.  Dalam masa yang sama, boleh tengok cara orang lain apply teknik SEO diorang. Mesti ramai blogger otai yang akan join contest ni.

Hidup Seorang Blogger

Syarat untuk menang contest ialah mesti berada dalam top 10 dekat Google untuk keyword Hidup Seorang Blogger. Hadiah sangat lumayan, RM300 untuk posisi 1-5 dalam Google dan RM150 untuk posisi 6-10. Dan 5 entri popular akan dapat RM100. Sempat lagi kalau nak join sebab tarikh tutup daftar adalah pada 21/8/2010.


Apa lagi blogger-blogger sekalian, inilah masa yang sesuai untuk tambah duit raya. Lumayan tu hadiah. Boleh beli berbakul-bakul kuih raya. Hehe. First time aku join contest anjuran blogger sebab tertarik dengan hadiah dia. Klik link dibawah untuk penerangan lanjut tentang contest hidup seorang blogger ni:

http://denaihati.com/contest-hidup-seorang-blogger

Entri pertama seperti yang telah disyaratkan telah dibuat. Boleh pergi ke post Hidup Seorang Blogger.



 
You are here:

Web Development Services

  • Corporate
  • E-Commerce
  • Blog

Contact Me

You can contact me via

  • Tel: 012-9886441
  • Email: azizie@azizie.com
  • Gtalk: ziepakker@gmail.com
  • YM: ziepakker@yahoo.com